Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Mina Vrbaški bila prisutna kada je Mikiju ispadao kokain iz džepa!

Mina Vrbaški se posvađala sa Mikijem Đuričićem a onda otkrila šokantne detalje pre početka "Zadruge". Nakon svađe Mina je u suzama otkrila da je Miki izvadio 20.000 evra i kokain iz džepa pred njom.

Zadruga 2: Mina Vrbaški bila prisutna kada je Mikiju ispadao kokain iz džepa! Foto: Printscreen/YouTube



Mina je opisala situacije iz perioda kada su bili van rijaliti programa. Ona je Mikiju zatražila novac, ali ne koliko je on u tom trenutku imao.

- Išli smo zajedno na čorbu, negde kod Inđije, Miki se drogirao kao lud. I on vadi iz džepa 20.000 evra u kešu i kaže mi: "Imam 500 evra, razmeniću pa ću ti dati trista da imaš". Rekla sam mu da ću dati mami za babinu operaciju pošto je mama danima tražila novac, ali nije imao ko da joj da - rekla je Mina Aleksi i Jeleni Golubović.

Ona je dodala da je ostavila novac kod mame Ivane i otišla sa Mikijem na salaš kod Novog Sada. Dok su bili tamo Ivana je nazvala ćerku kako bi pozajmila još novca, što je Mina i upitala Mikija. Miki ju je optužio da laže, nakon čega ga je nazvala i sama Ivana, kako bi dokazala da je istina.

- A to što je tri dana vadio kokain iz džepa, što mu je ceo gram ispao u WC-u tržnog centra pa smo ulazili u svaku kabinu i tražili po podu nije ni bitno. Uveče dolazimo na salaš i on mi kaže: "Daj da ti ližem rib**u za 500 evra" - ispričala je Mina potresno i objasnila da joj se ovaj zadrugar nakon svega smučio.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>