Region

Svet

Gagi Đogani poručio Slobi da ostavi njegovu ćerku na miru!

Slobodan Radanović izjavio je da se ne oseća krivim za psihičko stanje njegove bivše devojke, Lune Đogani, nakon žurke na kojoj je gostovao. Luna je doživela nervni slom i krivila ga što se nisu pozdravili, a ovo je razbesnelo njenog oca Gagija, koji je imao šta da poruči Radanoviću.

Gagi Đogani poručio Slobi da ostavi njegovu ćerku na miru! Foto:Instagram



Prilikom gostovanja u emisiji "Premijera vkend specijal" Slobodan je rekao da se na žurki poneo profesionalno, te da je Luna ta koja se ponašala nadmeno. Nakon toga, Gagi se javno obratio pevaču.

- Poručio bih Slobi da se okrene svom životu i da se Luni ne obraća ni u kakvom kontekstu više. Molio bih ga da je razume i ostavi na miru. Ovo nisam očekivao. Mislio sam da će da pričaju kao ljudi, da će da se rukuju i odgovore na sva pitanja koja se pojavljuju u medijima. Ako već nije ispao šmeker da se pozdravi s Lunom, poljubi je i popriča s njom 
kao što je to uradio sa svim učesnicima, onda ne treba da komentariše ništa u vezi nje
- rekao je Gagi.

Na njegovu poruku nadovezao se i Baki B3.

- Pa zato što je indijanac i balvan otesani. Da ste na vreme povukli Lunu iz te španske serije, ne bi oni imali priču koju su imali i koju su iskoristili, poput balvana i ostalih - napisao je Baki.

Gagi je pored javne poruke upućene Slobodanu poručio da je dosta takvog ponašanja i stao u zaštitu svoje ćerke. Lunu su nedavno u "Zadruzi" posetile majka Anabela i sestra Nina, jer je nakon žurke bila u teškom psihičkom stanju.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>