Region

Svet

Strani mediji pišu o skandalu! Rade Šerbedžija otkriva šta se dogodilo!

Glumac Rade Šerbedžija hapšen je zbog alkohola! Strani mediji pišu o skandalu, kako su preneli on je krivudao putem i pronađena mu je flaša viskija u autu, ipak glumac otkriva šta se zaista dogodilo te noći.

Strani mediji pišu o skandalu! Rade Šerbedžija otkriva šta se dogodilo! Foto: InstagramRade kaže da su ga zaustavili i izmerili 0,8 promila alkohola u krvi što je i granica ali su od njega tražili da napravi neke glupe poteze koje nije mogao da izvede zbog bola u leđima , pa se našalio:

"Onda su zaključili da je valjda ta mala doza alkohola kod mene značila da sam u nemogućnosti da dalje vozim, pa su me isključili iz saobraćaja. Ali dobro, to su odmah američke novine objavile, znači da nisam nepoznat."

Ovaj poznati umetnik još dodaje:

"Nikada nisam bio boem, samo ne volim mnogo ove oficijelne i službene stvari. Više volim tako nešto na svoju ruku. Više volim da odem u tihu kafanu nego u veliku kafanu. Više se volim družiti sa nepoznatim ljudima nego poznatim. Nosim stare šešire, stare košulje, ali znam da se ponašam i u smokingu."

Rade Šerbedžija važi za jednog od najuspešnijih glumaca sa naših prostora koji su uspeli u Holivudu:

"U jednom trenutku sam odigrao film „The Saint”, a to je tada bio najveći film u svetu. Igrao sam tog milionera i zlikovca i postao sam negativac. Međutim svima se svideo taj zao lik, da sam dobio odlične kritike, tako da je to jedan od razloga što često dobijam slične uloge. To je jedna od osnovnih stvari - da se čovek drži svoga puta i da se rukovodi time što mu nalažu njegovi stavovi. Svestan sam da sam kao mlad čovek znao možda da nerviram svojim stavovima i izjavama ljude koji misle drugačije. Zapravo, sve više što sam stario, manje sam to radio i na neki način dozvoljavam da ljudi različito misle o mnogim stvarima."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Blic


>