Region

Svet

Region

Serija Ubice mog oca treća epizoda: Pronađen je još jedan leš! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca" treća epizoda biće emitovana na Top kanalu u ponedeljak 26. novembra u 20 časova. Pronađen je još jedan leš, jasno je da je obračun narko klanova u toku.

Serija Ubice mog oca treća epizoda: Pronađen je još jedan leš! (VIDEO) Foto: FacebookNakon druge epizode koja je donela uzbudljiv povratak advokata Miloša Rončevića i njegove bande, dileme inspektora Jakovljevića i nove žrtve koje rešavanje slučaja čine težim, napetost u trećoj epizodi postepeno raste.

Mirkovi problemi postaju sve veći, Aleksandar pored svog posla kojeg ima oko ubistva doktora koje se samo komplikuje iako ima prvog osumnjičenog, mora da utvrdi šta mu se dešava sa najboljim prijateljem. Poslednje što mu treba je Jelenin pritisak na temu dece, pogotovo što oseća odgovornost za njeno ranjavanje.
Rada izbegava Savu što njega rastužuje. Pronađen je novi leš, jasno je da je obračun narko klanova u toku, Marjanović mora nešto da preduzme...  

U ovoj epizodi, pored glavnih junaka, tu su i Sanja Mikitišin, Nikola Bulatović, Marko Gvero, Anica Dobra, Uliks Fehmiu i drugi. Reditelj je Miloš Kodemo.  

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>