Region

Svet

Darko Lazić i Marina osetili da će postati roditelji!

Gagićeva otkriva da se Darko veoma uzbudio kad je saznao da će uz Lorenu, koju ima sa Anom Sević, od juna imati još jedno dete. Marina kaže da su oboje presrećni što je tako. Darko Lazić i Marina osetili da će postati roditelji! 

Darko Lazić i Marina osetili da će postati roditelji! Foto: Instagram



Marina Gagić ne može da opiše koliko se lepo oseća što će čoveku koga voli  najviše na svetu roditi dete i dodaje:

"Pisali su gluposti, da ga ostavljam i da neću da budem sa njim, a ja ću početkom leta da postanem majka njegovog deteta."

Ona važi za skromnu devojku iz Pećinaca i teško se navikava na prepoznatljivost koju stiče kao izabranica Darka Lazića. Ima samo 19 godina, ali veruje da joj za majčinstvo nije rano, kao i da dolazi u pravo vreme:

"Ne znam kako, ali osetila sam ja, a i Darko, da u meni postoji život. Osećali smo da ćemo uskoro postati roditelji. Darku je to dalo veću snagu da se oporavi i nenormalnu želju da što pre stane na svoje noge."

Dodaje da nema tipične simptome vezane za početak trudnoće i otkriva da joj pol bebe nije bitan:

"Nemam mučnine i nikakvu nelagodnost. Super se osećam. Apsolutno mi nije bitno kog pola će biti naše dete, jer je prvo i važno je da samo bude živo i zdravo. Mladi smo i najlepše uloge su došle u pravo vreme, da zaboravimo užas koji smo prošli strepeći za Darkov život."

Srećne vesti već nekoliko dana se slave u porodicama Lazić i Gagić, koje su posle strepnje za pevačev život konačno odahnule.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>