Region

Svet

Region

Serija Koreni šesta epizoda: Vukašin se vraća u Prerovo! (VIDEO)

Serija "Koreni" šesta epizoda, biće emitovana na Prvom programu RTS-a u nedelju 25. novembra u 20.05 časova. Vukašin se vraća u Prerovo da bi izvukao oca iz zatvora!

Serija Koreni šesta epizoda: Vukašin se vraća u Prerovo! (VIDEO) Foto: Facebook



U nedelju, 25. novembra, na programu RTS 1 od 20.05 časova, prikazujemo premijeru šeste epizode igrane dramske serije "Koreni", nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević a seriju režirao Ivan Živković. Producent serije je Radio-televizja Srbije a izvršni producent "Eye to Eye" iz Beograda.

U zatvoru u Palanci, sreski kapetan suočava Aćima sa optužbom za Čakarančevo ubistvo. Dok Đorđe u jednoj beogradskoj kafani počinje vezu sa mladom sluškinjom Zorom, Vukašin dolazi u Prerovu da bi, uz podršku ministra koji je prijatelj njegovog tasta Todora Tošića, izvukao Aćima iz zatvora.



Simka je napustila kuću Katića i kao neželjeni gost živi u kući svog brata. Iz zatvora puštaju i Aćima i sve uhapšene Prerovce. Na nagovor majke, ali i uz pomoć Nikole, Simka od Aćima dobija dozvolu da se vrati u kuću Katića, rešena da se tu izbori za svoje mesto...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>