Region

Svet

Ana Sević je morala da pozajmljuje novac da bi platila račune!

Darko Lazić je govorio da će doći za dan-dva-tri i doneti pare za Lorenu. Ipak, to se nije desilo gotovo šest meseci. Računi za stan u kojem su zajedno živeli samo su se gomilali. Pevačica Ana Sević je morala da pozajmljuje novac da bi platila račune!

Ana Sević je morala da pozajmljuje novac da bi platila račune! Foto: InstagramDarko Lazić uspešno se oporavlja u KBC Zemun, a uskoro će biti premešten u jedan od bolničkih apartmana, gde će nastaviti sa lečenjem. Za to vreme, njegovi roditelji vode medijsku hajku protiv njegove još zakonite supruge Ane Sević, tvrdeći da im nije dozvolila da vide unuku Lorenu ali sudeći po izjavama koje su dali u poslednje vreme, mnogi komentarišu kako žele da diskredituju bivšu snajku.

Lazićeva majka Branka je pre nekoliko nedelja za domaće medije izjavila da se viđa sa unukom Lorenom, dok je samo nekoliko dana posle toga Darkov otac Milan ispričao da devojčicu nisu videli jer im Ana to ne dozvoljava. Ipak, istina je, kako tvrdi izvor „Alo!“, potpuno drugačija. S druge strane, članovi porodice Lazić sada su fokusirani na snajku Marinu Gagić, koja je u trećem mesecu trudnoće i nosi Darkovo dete. Izvor navodi da Darko šest meseci nije dao novac za dete:

"Ana više ne želi da se oglašava u medijima, jer je sve što je imala da kaže rekla u emisiji Ognjena Amidžića. S druge strane, teško podnosi to što je Darkovi roditelji blate u medijima jer smatra da to nije zaslužila i da je uvek bila dobra prema njima. Darko i Ana su se dogovorili da svako krene svojim putem jer su videli da im više ne ide. Ipak, sve što je ona tada od njega tražila bilo je da vodi računa o Loreni. On je obećao da će svakog meseca davati određenu sumu dok se i zvanično ne razvedu, a nakon toga uplaćivati alimentaciju, o čijem će se iznosu dogovoriti na sudu. Međutim, to se nije desilo. Znao je da ne pozove i po nekoliko dana i ne pita kako mu je dete. Živeo je momačkim životom i nije mario za potrebe maloletne Lorene."

 Ana Sević se sama borila za bolje sutra njihovog zajedničkog deteta, a kada bi pozvala Darka i pitala za novac, on je uvek imao spreman odgovor:

"Stalno je govorio da će doći za dan-dva-tri i doneti pare za Lorenu. Ipak, to se nije desilo gotovo šest meseci. Računi za stan u kojem su zajedno živeli samo su se gomilali, a Ana je morala da pozajmljuje pare kako bi izmirila obaveze. Kada se Darko oporavi i izađe iz bolnice, Ana će tražiti da potpiše papire za razvod braka, što je izbegavao da uradi gotovo godinu dana, a ako vidi da od toga nema ništa i da ne mogu da se dogovore, advokat će ga posetiti u bolnici i odneti spremne papire za razvod, na koje samo treba da stavi svoj potpis."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>