TV Show

Parovi

Nećete verovati, kućni ljubimac divlji vepar!

Kao i svake subote, i sutra vas očekuje mnogo zanimljivih priča u emisiji "Nećete verovati" u dobro poznatom terminu od 18.45 časova na Prvoj. Nekome je kućni ljubimac persijska mačka, nekome kanarinac, ali Milošu sa planine Radočelo to je divlji vepar.

Nećete verovati, kućni ljubimac divlji vepar! Promo



Miloš ga je pronašao  kao malog kada mu je kao lovcu izleteo pred puščanu cev ali Miloš nije povukao okidač već mu pružio utočište. Danas je to ogroman divlji vepar od 150 kilograma i zove se Roki. Možete ih sresti u šetnji po bukovoj šumi na Radočelu. 

Istovremeno na suprotnom delu Srbije u selu Krćevac kod Topole, Dragan sa svojim bratom postao je farmer, ali gaji pernate životinje. Naime on je uzgajivač papagaja i trenutno poseduje jato od 50 parova ovih ptica i tvrdi da jedan vredi kao dobra krava u ovom selu.

U kanjonu reke Studenice rastu dve bukve koje su međusobno čvrsto povezane jednom debelom granom. Ne zna se kojoj bukvi grana pripada, ali zbog te veze prozvali su ih ljubavne bukve, jer učvršćuju muškost i jačaju vezu parova. Zbog toga  svakodnevno tu možete videti ljubavnike koje na najnižu granu ostave zavezane delove intimnog rublja dok se pored korena ostavi i po neki dinar. Mnogi  ostave i pisani trag, verovatno jer su imali prijatno iskustvo. Tako je tu svoje ime upisao Stojko, Miško glavonja, dok je pre 20 godina svoj potpis ostavila i Lili.

Na kraju emisije "Nećete verovati" videćete priču o čuvenom majstoru trube, Radojku Vitezoviću, iz sela Tubići kod Kosjerića. Taj samouki trubač  osvojio je sve moguće nagrade na trubačkoj pozornici devedesetih godina prošlog veka. Iako narušenog zdravlja i bez noge, i danas  je aktivan trubač koji uči mlade naraštaje trubačkim veštinama, i kako sam kaže, ni danas nema trubača kome ne sme stati na crtu, potrebno mu je samo da mu dozvole da svira sedeći.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>