Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Slobodan Radanović se oglasio nakon kobne žurke!

Sloba Radanović je nakon žurke u "Zadruzi" na društvene mreže postavio fotografiju sa Lunom Đogani sa žurke. Ubrzo ju je izbrisao i objasnio zbog čega.

Zadruga 2: Slobodan Radanović se oglasio nakon kobne žurke! Foto: Printscreen/Instagram



Kada je Radanović otišao sa žurke, na kojoj je pevao za zadrugare Luna je doživela nervni slom. Njeni obožavaoci su Radanovića zatrpavali porukama o njoj, što je njega nateralo da objavi fotografiju kao dokaz toga što se zapravo desilo po njemu.

- Ja sam postavio kao odgovor na Lunine reči u "Zadruzi" posle našeg susreta. Jer to jednostavno nije istina! A na toj fotografiji se jasno vidi šta se zapravo desilo. I ja sam i obrisao taj stori potom. To sam uradio zbog komentara na Instagramu, počeli su da me zatrpavaju porukama i nisam mogao više - rekao je Slobodan.

On je dodao da mu je cela situacija smešna i da je Luna izmislila dosta toga što je izgovorila tu noć.

- Meni je to smešno što je Luna rekla. Ispada da sam se ja tamo, ne znam ni sam šta, zaletao da je zagrlim i da pričam s njom. Samo sam prišao i pružio ruku i rekao: "Ćao!" Ne znam čemu to izmišljanje - objasnio je pevač.

Lunu je sinoć u "Zadruzi" posetila majka Anabela, koja je bila vidno potresena situacijom kroz koju joj ćerka prolazi. Anabela je rekla da joj je veliko olakšanje jer ju je videla, a Lun joj je obećala da neće više konzumirati alkohol, koji loše utiče na njeno stanje.

 

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>