Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ana Korać priznala ko joj se sviđa! Ne zna da li je uzvraćeno!

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Ana Korać ipak je priznala ko joj se sviđa ali ne zna da li joj je to uzvraćeno. Jedini problem je što je on već u vezi.

Zadruga 2: Ana Korać priznala ko joj se sviđa! Ne zna da li je uzvraćeno! Foto: InstagramAna Korać priznala je Drvetu mudrosti da joj se dopada David Dragojević koji je u vezi sa Aleksandrom Subotić:

"David mi je simpatičan, ali nemoj da me odaš, to ja tebi pričam. Nemam druge tajne, ali obaveštavaću te. Želim pesmu od Dina Merlina - "Ja ne znam gde si ti".

Drvo mudrosti je bilo začuđeno što se Ana zagledala u zauzetog muškarca, a na pitanje da prokomentariše vezu Aleksandre i Davida, Koraćeva je rekla sledeće:

"Ne znam da li je uzvraćeno, rekla sam samo da mi je simpatičan i to ti je mnogo što sam ti rekla. Zanimljiv je baš i simpatičan, eto. Lep je, baš je zanimljiv i šta god da izgovori meni je sve smešno. Nisam stručna da bih komentarisala njihovu vezu, oni su ipak dugo zajedno, ne znam šta bih tu rekla. Čudna je malo veza."

Ana Korać je zatim sela sama na klupu, gde je i plakala, a razlog je pesma koja je podseća na oca. Ostali zadrugari su je tešili, dok je ona rekla kako je ustvari smiruje kada plače.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>