Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Anabela je loš roditelj, zanima je samo novac tvrdi psiholog!

Anabela nalazi opravdanje ne samo za Lunino ponašanje već i za svoje kako bi se poštedela bola i etikete lošeg roditelja pred očima javnosti, ona je loš roditelj, zanima je samo novac tvrdi psiholog.

Zadruga 2: Anabela je loš roditelj, zanima je samo novac tvrdi psiholog! Screenshoot / video



Anabela Atijas poručuje da je ponosna na ćerku Lunu Đogani, a psiholog Lidija Grujić smatra da je to zapravo dokaz da je nedozrela kao majka, da pokušava da leči frustracije preko deteta i da joj je ćerka instrument u ostvarivanju ličnih želja. 

Dva dana nakon blogerkinog plakanja za Slobom Radanovićem, koji ju je bukvalno iskulirao na žurki u rijalitiju "Zadruga 2" i dalje se ne smiruju strasti. Za to je velikim delom odgovorna i sama Luna zato što je dan posle incidenta pričala da se ponašala dostojanstveno pred bivšim ljubavnikom ali i njena majka Anabela, koja je rekla kako podržava svoju ćerku:

"Moja ćerka se držala kao lavica, a u stvari je ranjena srna. Slomila se na kraju, i to je OK. Da je kod kuće, niko je ne bi video. Koliko smo puta tako plakale u svoja četiri zida. Sve je to opravdano, veliki je to bol. Da mogu da je vidim ili čujem, rekla bih joj da je razumem. Rekla bih joj da će sve to proći jednog dana i da se ovo kroz šta sad prolazi zove odrastanje. Ona je iskrena u svemu do kosti i zbog toga može svakoga da pogleda u oči. Ponosna sam na nju!"

Psiholog Lidija Grujić se ne slaže sa Anabelom Atijas, već kaže:

"Anabela nalazi opravdanje ne samo za Lunino ponašanje već i za svoje kako bi se poštedela bola i etikete lošeg roditelja pred očima javnosti. Stanje u kome se Luna nalazi sumnjam da je čak i Anabeli znano. Jasno je da Luna ovom pričom proživljava svako životno nezadovoljstvo i odbijanje koje je ikada doživela. Sloba je probudio uspavane emocije u Luni."

Javnost je šokiralo i to što joj je Anabela samo nekoliko sati nakon ćerkinog nervnog sloma poslala naočare koje treba da reklamira za novac u rijalitiju "Zadruga 2". Takav potez, smatra psiholog, asocira da je Luninom okruženju najvažnija materijalna dobit:

"Sreća majke ogleda se u zdravlju i sreći svog deteta. Problem nastaje kada nedozreo roditelj pokušava da leči frustracije preko deteta, kada svoje lične želje postavi tako da dete bude instrument u njihovom ostvarivanju. Anabela treba da stavi na papir šta joj je bitnije - zdravlje i život ćerke ili novac i slava! Svakako da je uloga majke ta da zaštiti svoje dete i usmeri, a ne da pravda postupke kada je šteta već načinjena."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>