Region

Svet

Darko Lazić se bukvalno podigao kada je čuo lepe vesti!

Doskora su svi pružali podršku pevaču da se što pre oporavi i molili se za njegov život, a sada mu svi čestitaju! Darko Lazić se bukvalno podigao kada je čuo lepe vesti od svoje verenice Marine Gagić.

Darko Lazić se bukvalno podigao kada je čuo lepe vesti! Foto: Instagram



Radosna vest da će popularni folk pevač Darko Lazić postati otac drugi put obradovala je njegovu porodicu, kolege i prijatelje kao i njegove brojne fanove. Ovu vest potvrdila je i majka pevača, kao i kuma Andreana Čekić i menadžer Miljan Vračević. Marina je zaplakala od sreće kada je saznala, a na ovaj način je to prenela porodici i svom dragom, priča Branka, Darkova majka:

"Marina je na neobičan način saopštila da je u drugom stanju. Došla je kod nas i nije ništa rekla, već je samo pokazala snimak ultrazvuka. Mi smo je gledali u neverici, a onda je ona tihim glasom rekla "Trudna sam". Milan i ja smo počeli da plačemo od sreće i da je grlimo. Tada je i ona zaplakala. Bilo je jako emotivno. Odmah smo rešili da to kažemo i Darku i u utorak smo otišli u bolnicu. Marina je bila uplašena kako će on da reaguje, da se ne uzbudi previše u tom stanju. Međutim, doktor nam je rekao da slobodno možemo da mu to kažemo jer mu treba neka pozitivna vest, i bio je u pravu. Kada je saznao da će postati otac po drugi put, moj sin se bukvalno podigao i rekao: Sada imam najjači razlog da što pre ozdravim i izađem iz bolnice."

Branka još kaže da se još uvek ne zna kada će pevač moći da napusti bolnicu i dodaje da on sluša doktore, pridržava se terapije, dobro se oseća i želi da se oporavi:

"Jedini problem su noge, treba da stane na njih. Ma, samo polako, vremenom će se sve vratiti na staro. Vidite kako je čudna sudbina. Do pre nekoliko dana plakali smo i bili uplašeni, sada slavimo još jednog člana porodice."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>