Region

Svet

Darkova kuma Andreana o trudnoći Marine Gagić!

Danas je u medijima odjeknula vest da će popularni folk pevač Darko Lazić postati otac drugi put. Darkova kuma Andreana Čekić o trudnoći Marine Gagić!

Darkova kuma Andreana o trudnoći Marine Gagić! Foto: InstagramDarkova verenica Marina Gagić je u blagoslovenom stanju, a radosnu vest je pre dva dana u bolnici saopštila Darku, koji je od sreće plakao. Lazićeva majka Branka potvrdila je za medije lepe vesti o prinovi u njihovoj porodici, a sada je to učinila i Darkova kuma i prijateljica, pevačica Andreana Čekić.

Kako je izjavila za Pink.rs, Darku će beba biti veliki podstrek da se oporavi što pre s obzirom na to da je žarko želeo dete sa Marinom:

"Presrećna sam i znam da je to Darku veliki podstrek da se što pre oporavi! Znam da je to želeo i znam koliko mu znači! Šaljem im svu ljubav ovog sveta."

Darko se još oporavlja u KBC Zemun od teške saobraćajne nezgode koju je doživeo 23. oktobra. On je van životne opasnosti, a juče je osvanuo i njegov prvi selfi iz bolnice nakon nezgode. Pevač bi trebalo da uskoro bude prebačen na odeljenje ortopedije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>