Region

Svet

Verenica Darka Lazića u trećem mesecu trudnoće!

Darko Lazić će za nešto više od šest meseci po drugi put postati otac. Marina Gagić je pre nekoliko dana saznala da je u trećem mesecu trudnoće.

Verenica Darka Lazića u trećem mesecu trudnoće! Foto: Printscreen/InstagramMarina nije ni slutila da se radi o trudnoći obzirom na stres kroz koji u poslednje vreme prolazi zbog Darka.

- Marina nije dobila redovan ciklus, ali je mislila da je to posledica stresa koji je doživela usled Darkove nesreće 23. oktobra. Međutim, pregled je pokazao da nije u pitanju to, već trudnoća. Ona je počela da plače, nije mogla da veruje šta čuje i šta se dešava. Naravno, odmah je vest saopštila svojoj i Darkovoj porodici - rekao je izvor za Novosti.

Marina je Darku srećne vesti saopštila u utorak, kada je on doživeo šok.

- On je pre dva dana saznao. Plakao je i smejao se u isto vreme. U ovakvoj situaciji, u kojoj se on nalazi, lepšu vest nije mogao da čuje. Sasvim sigurno da mu je to dalo još veću snagu i vetar u leđa da se bori da se što pre oporavi - objašnjava izvor.

Marina zbog trudnoće verenika posećuje posle podne, kako bi izbegla medije i gužvu. Nedavno se pojavila informacija kako je Marina ostavila Lazića, ali njegova majka Branka je te navode demantovala.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com


>