Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Anabela objašnjava kroz kakvu bol joj ćerka prolazi!

Nakon žurke u rijaliti programu "Zadruga" gde je gost bio Slobodan Radanović njegova bivša devojka, Luna Đogani doživela je nervni slom. Anabela je komentarisala kroz šta to Luna prolazi.

Zadruga 2: Anabela objašnjava kroz kakvu bol joj ćerka prolazi! Foto: Printscreen/Instagram



Nakon što su se bivši partneri samo rukovali i upitali za zdravlje rastali su se kao da se ne poznaju. Kada je Slobodan napustio Zadrugu Luna je otišla sa žurke. Sa njom je bio njen prijatelj Savo, kada je jecala i urlala zbog Radanovićeve posete.

- Trudila sam se da ne gledam sve što se dešavalo. A šta da kažem, ni sama ne znam. Moja ćerka se držala kao lavica, a u stvari je ranjena srna. Slomila se na kraju i to je OK. Da je kod kuće, niko je ne bi video. Koliko smo samo puta tako plakale u svoja četiri zida. Sve je to opravdano, velik je to bol. Kolika je i ljubav bila, toliki je i bol sada - objašnjava Anabela.

Njoj je trenutno tužno jer ne može da bude uz svoju ćerku, kao ni da razgovara sa njom.

- Da mogu da je vidim ili čujem, rekla bih joj da je razumem! Ko nije iskreno voleo, ne zna šta je patnja. Nažalost, ume i da boli. Rekla bih joj da će sve to proći jednog dana i da se ovo kroz šta sad prolazi zove odrastanje. Ona je iskrena u svemu do kosti i zbog toga može svakog da pogleda u oči. Ponosna sam na nju - zaključuje Anabela.

Luna je nakon žurke priznala da je ponosna na sebe, jer je svojim raspoloženjem i prisustvom na žurki ispoštovala bivšeg momka. Slobodan se nije oglašavao ovim povodom, ali ne sumnjamo da je upućen u dešavanja nakon njegovog odlaska.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>