Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ipak mu je stalo do Lune! Sloba objavio snimak!

Slobodan Radanović je bio gost na žurci u rijalitiju "Zadruga 2" pa smo imali priliku da vidimo njegov i Lunin susret posle toliko vremena, koji i nije bio nešto srdačan. Ipak mu je stalo do Lune! Sloba objavio snimak!

Zadruga 2: Ipak mu je stalo do Lune! Sloba objavio snimak! Screenshoot / Youtube



Sloba se profesionalno postavio prema svim učesnicima uključujući i Lunu. Mlada blogerka je preplakala noć zbog njegovog ignorisanja, a pažljivo je posmatrala svoje cimerke čiji su pogledi bili uprti u njega do kraja večeri. 

Đoganijeva je pred svim zadrugarima u toku emisije ispričala kako je ona prva prišla da ga pozdravi, ali da je izbegla njegov pokušaj da je zagrli, pa mu je iz poštovanja pružila samo ruku. Izrevoltiran njenim komentarom, Sloba je imao potrebu da na društvoj mreži ,,Instagram" objavi i snimak na kom se moglo primetiti kako je on njoj prišao da se pozdravi sa njom, gde je emotikonima naveo svoje pratioce da na različite načine protumače ovaj njegov postupak. Posle nekog vremena, Radanović je uklonio snimak iz njemu znanih razloga. 

Šta je Slobodan želeo da poruči, da li mu je Lunin postupak ostao nejasan ili mu je još uvek stalo do nje, ostaje nam da vidimo...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>