Region

Svet

Goca Tržan otkrila da nije plaćena za učešće u Pinkovim zvezdicama!

Goca Tržan već neko vreme izbacuje videe na svom Youtube kanalu na razne teme. Ovog puta govorila je o emisiji "Pinkove zvezdice".

Goca Tržan otkrila da nije plaćena za učešće u Pinkovim zvezdicama! Foto: Printscreen/YouTube



Goca je ovaj video koncipirala na pitanjima koje joj gledaoci postavljaju. Prvo pitanje na koje je odgovarala odnosilo se na učešće Kristine Kockar u "Pinkovim zvezdicama". Naime, gledateljka je komentarisala da ju je Tržan razočarala, jer je podržala rijaliti programe i ostala u istoj emisiji sa Kristinom. Ona je dodala da je Goca "pogazila" svoju reč i pristala da bude deo nečega što ne želi zbog novca.

- Ja već petu sezonu sedim u stolici, ne zbog novca i nisam plaćena za to što radim. Imam neke druge beneficije na "Pinku". Mogu da reklamiram svoje spotove, nešto drugo što se meni dopada u toj stolici, ali nisam plaćena - odgovorila je Goca.

Gledateljka je posavetovala pevačicu da razmisli o tome kakav uzor deci predstavlja Kristina. Gordana je na to dodala da svojoj publici ne vaspitava ona decu i da bi roditelji trebali da sklone decu od rijaliti programa, ukoliko ne žele da im neko od učesnika bude uzor.

 

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>