Region

Svet

Jelena Karleuša oštro napada Cecu zbog onoga što je rekla pre dvadeset godina!

Jelena Karleuša je na društvene mreže okačila snimak na kome su je Ceca i Arkan komentarisali. U opisu videa ostavila je zanimljiv komentar.

Jelena Karleuša oštro napada Cecu zbog onoga što je rekla pre dvadeset godina! Foto: Printscreen/InstagramNaime u emisiji, u kojoj su gosti bili Svetlana Ražnatović i Arkan voditelj ih je upitao za komentar o Jeleni. Jelena je i tada izazivala oštre kritike svojih kolega.

Arkan je rekao da je Karleuša prozvala sve pevačice, a samim tim i sebe kada ih je nazvala pogrdnim imenom (ku*ve). Naime Jelena je sebe nazvala tim istim epitetom, ali po njoj ona je najveća. Arkan je dodao da po njemu nije normalno da devojka od dvadeset godina sebe tako naziva. Ceca je tada rekla da se u Karleušinim optužbama nije pronašla i da bi njena koleginica trebala da priča u svoje ime.

Karleuša je iz nepoznatih razloga ovaj video okačila na svoj Twitter nalog uz komentar: "Ko o čemu, kurva o poštenju". Karleuša je očigledno htela da prozove Cecu, ali i da skrene pažnju od kada datira njihov sukob, zbog koga se vodi i sudski postupak.

 

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>