Region

Svet

Region

Jutro će promeniti sve 26. epizoda: Srastanje! (VIDEO)

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. "Srastanje" 26. epizoda očekuje vas večeras. Ne propustite nove avanture vaših omiljenih junaka.

Jutro će promeniti sve 26. epizoda: Srastanje! (VIDEO) Foto: Instagram



Saša je, čini se, pomalo ugrožena sve intenzivnijim Anđelinim odnosom sa Martom, a ima i svoje lične muke. Filip poverava Jakši svoju novu vezu, sa starom drugaricom. Ovaj ga savetuje da ne pritiska previše ionako zbunjenu Sašu. Ljubi puca film... Odlučno zahteva da se suoči sa trudnom Ivonom, koja ga uporno izbegava...

Kroz borbu sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju.

Tokom 40 epizoda serija prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana. Kada se Filip, "dečko koji obećava", stipendista prestižnog američkog univerziteta, vrati u Beograd, ispostaviće se da njegova naizgled kratka poseta, traje mnogo duže nego što je planirano ... Filipov povratak okupiće njegove dugogodišnje prijatelje, Ljubu, Anđelu i Aleksandru.

Veći deo muzičke podloge čini autorska muzika domaćih bendova čime se evocira atmosfera i duh vremena. Za snimanje serije angažovano je više od 200 glumaca, i korišćeno oko 300 lokacija na teritoriji Beograda.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>