Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ljuba Pantović ulazi u Zadrugu kako bi razotkrila Davida!

Ljuba Pantović ove nedelje ulazi u "Zadrugu" kako bi razotkrila bivšeg supruga Karađorđa Subotića, ćerku Aleksandru i njenog dečka Davida Dragojevića.

Zadruga 2: Ljuba Pantović ulazi u Zadrugu kako bi razotkrila Davida! Foto: Printscreen/Instagram



Ljuba će prema nevodima Kurira za "istinu" biti plaćena 2.000 evra na nedeljnom nivou. Ljuba je poznata po tome što svakodnevno izjašnjava svoj stav o porodici Subotić i Dragojević.

- Ja se prema njoj uvek postavljam kao majka i želim da nešto nauči, ali će umnogome moj stav zavisiti od njenog ponašanja. Nju konstantno truju protiv mene, a i sama je rekla da me nikad nije volela i da je imala animozitet, tako da ćemo videti šta će da bude. Ja sigurno nikog neću juriti, pa ni nju. Ako toliko želi da bude sa šljamom i da bude autodestruktivna, šta ja tu mogu? Ko ne želi sam sebi da pomogne, niko mu ne može pomoći - rekla je Pantović.



Ona se osvrnula i na svog zeta Davida Dragojevića koga je počastila uvredama.

- Naravno da ima puno toga što znam o njemu. Mnogo loše glumi i mnogo laže, težak je folirant i misli da su svi glupi da veruju u njegove bajke. Njemu sam smetala jer sam zahtevala da Aleksandra uradi nešto od svog života i da radi na sebi, a on je hteo da se probija preko nje i da ona samo za to služi - dodala je Ljuba.

Ona je rekla da će svima reći u lice šta misli i da ne zna kakva će biti povratna reakcija. Za Davida je dodala da će možda nastaviti da se upetljava u laži ili će da se izgubi kada bude razgovarao sa njom.



 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>