Region

Svet

Darko Lazić dobio temperaturu. Lekari ne znaju šta je u pitanju!

Lekari u KBC Zemun su Darkovim roditeljima predočili da je moguće da se pojavila neka bakterijska infekcija ili da je to samo reakcija na strano telo, odnosno na protezu kuka koja mu je implementirana pre skoro dve nedelje. Darko Lazić dobio temperaturu. Lekari ne znaju šta je u pitanju!

Darko Lazić dobio temperaturu. Lekari ne znaju šta je u pitanju! Foto: InstagramJedan rođak Darka Lazića otkrio je da je pevač dobio povišenu temperaturu i da to zabrinjava lekare koji ga leče:

"Da nije te temperature on bi već bio na odeljenju, van intezivne nege, jer mu se opšte stanje popravlja svakim danom sve više."

Uskoro će biti otkriven uzrok povišene tekesne temperature povređenog pevača, te će u skladu sa tim lekari reagovati i naći rešenje.

Pevač Darko Lazić je 23. oktobra doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu kada se njegov automobil četiri puta prevrnuo i završio u livadi kraj puta. Na osnovu tragova kočenja policija je utvrdila da Lazić nije zaspao za volanom, već da je išao brzinom od 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi. Prvi operacija se dogodila dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Sledeću intervenciju je imao u sredu, 7. novembra, kada su mu operisali butnu kost i ugradili protezu u kuk.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir


>