Region

Svet

Dara Bubamara otkriva kada je Georgiev počeo da je mrzi!

Dara Bubamara nastavlja "rat" sa svojim dugogodišnjim kolegom Vladom Georgievim. Pevačica navodi da je ona zaslužna za karijeru svog kolege, ali da joj on to vraća uvredama.

Dara Bubamara otkriva kada je Georgiev počeo da je mrzi! Foto: Printscreen/Instagram



Vlado je putem društvenih mreža poručio Radi da je "malo, bezobrazno prase", na šta je pevačica uzvratila komentarom.

- Ja samo ne znam odakle mu smelost da komentariše ženu kao što sam ja jer ja toliko radim na svojoj karijeri, u trendu sam i broj jedan. Vlado je klasičan luzer i pijandura, ne znam kada je izbacio hit. To je žalosno, pogotovo je jadno da jedan Crnogorac tako pljuje ženu. Crnogorci su divni ljudi, muškarci su pravi džentlmeni, i kod njih se uvek osećam divno, a ovaj alkos ih bruka - rekla je Dara.

Ona je dodala da je pevač komentariše jer je popularna i objasnila da joj je on na početku karijere radio pesmu.

- Vlado je bio radnik u studiju Marka Kona kada sam ja njemu dozvolila da mi uradi jednu pesmu. Kasnije se on, kao, stideo te pesme. Ja ga onda spustim na zemlju i kažem: "Brate, jel se sećaš kad si mi radio pesmu, kad sam ti dozvolila da budeš pored mene?" Od tada je počela mržnja s njegove strane - rekla je Bubamara.

Očigledno je da vlada netrpeljivost između ove dve zvezde i da će se negativni komentari nastaviti sa obe strane. Da li će se Dara nakon "rata" pomiriti sa Georgievim, kao što je to uradila sa Jelenom Karleušom ostaje nam da vidimo.

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>