Region

Svet

Region

Serija Jutro će promeniti sve dvadesetčetvrta epizoda: Tajna večera! (VIDEO)

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Dvadesetčetvrta epizoda "Tajna večera" očekuje vas večeras! Ne propustite nove avanture vaših omiljenih junaka.

Serija Jutro će promeniti sve dvadesetčetvrta epizoda: Tajna večera! (VIDEO) Foto: InstagramPoslednja epizoda serije "Jutro će promeniti sve" pokrenula je veliki broj komentara, a u istoj smo imali prilike da vidimo veoma interesantne scene sa Ljubom i Anđelom. Nakon što su Filip i Saša otkrili da je Ivona trudna, Anđela i Ljuba su imali razgovor na temu gej veza. Ljubu je zanimalo da li je Anđelina nova devojka zaista lezbejka, a o toj sceni se i te kako priča.


Tajna večera

Filip i Saša kriju svoju vezu i pronalaze razne načine da provode vreme zajedno, opijeni novootkrivenom strašću. Ljuba pokušava da se izbori sa nemogućim klincima u školici sporta.
Anđela odluči da predstavi Martu svojim prijateljima... Večera organizovana povodom Filipovog i Ljubinog useljenja, donosi Ljubi saznanje koje će mu promeniti život.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>