Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Blondi je izbačena! Tvrdi - Vratiću se! (VIDEO)

Ove nedelje u rijalitiju "Zadruga 2" nominovana takmičarka od strane svih ukućana bila je Aleksandra Subotić, a najmanje glasova publike imala je Suzana Perović Blondi. Blondi je izbačena! Tvrdi: "Vratiću se"!

Zadruga 2: Blondi je izbačena! Tvrdi - Vratiću se! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Ognjen im je saopštio da Aleksandra ima 86% glasova publike, a Blondi će istog trenutka sa 14% napustiti Belu kuću, pozdraviti se sa svim ukućanima i krenuti ka studiju kako bi ispričala sve o svojim utiscima koje je stekla posle nedelju dana svog boravka.

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Blodni u studiju, a s obrizom na to da je bivša zadrugarka imala nekoliko sukoba sa Marijanom Zonjić i tvrdila da ima dokaze da je Zonjićeva bila u ljubavnoj romasi sa njenom sinom Savom Perovićem, ali tvrdi i da je bila sa zadrugarom Lazarom Jeremićem ona je otvoreno pričala o bivšoj cimerki:

"Marijana je devojka koja mikrofon drži i peva samo tri pesme, a ostali pevaju umesto nje. Pola sata je bila sa Savom u toaletu, a kada ju je pitao gazda šta je radila ona se samo nasmejala i rekla da je bilo fatastično. Kod Lazara je spavala četiri noći. Bila je sa Lazarom samo bi trebalo da se uhvati caka kako to da priznaju."

Blondi je izjavila da joj je veoma žao što više nije učesnica Zadruge ali je i priznala zbog čega je utihnula poslednjih nekoliko dana:

"Žao mi je što sam potpisala ugovor za ulazak u Zadrugu dok je mi je sin tamo. Sa najbližima nikada u životu ne bih bila u rijalitiju. Gospođa Rada mi je rekla da ukoliko tako nastavim takmičenje, da će napasti Sava. Shvatila sam da bi ja trebalo da idem kući, a da Sava ostane. Da sam znala da će Sava ispasti ja bih nastavila sve. Mnogo volim decu."

Aleksandra Subotić i David Dragojević su zbog svoje turbolentne veze u žiži javnosti, a Blondi je rekla da je savetovala zadrugarku da svom partneru ostavi malo prostora za sebe:

"Ako tako Aleksandra nastavi, prekinuće vezu sa Davidom. Rekla sam joj da ga guši."

Koliko joj je žao što više nije deo ovog sou programa, Blondi je pokazala kada je izrazila želju da ponovo bude učesnik Zadruge:

"Čim Savo izađe ja ću ući i napraviti karambol. Vratiću se!"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>