Region

Svet

Udvara joj se košarkaš ali Sara nije prebolela! Emotivno nedostupna!

Udvara joj se košarkaš ali Sara Reljić nije prebolela Vojketa! Emotivno je nedostupna jer nije spremna za novu ljubavnu vezu!

Udvara joj se košarkaš ali Sara nije prebolela! Emotivno nedostupna! Foto: Instagram



Pevačica Sara Reljić nakon što je doživela krah emotivne veze sa reperom Vojketom Đansom, kog je upoznala u prvoj sezoni "Zadruge" gde su uživali u svojoj romansi, ima sve veći broj udvarača. Poslednji u nizu je i košarkaš iz Pariza, a oni su se upoznali na putovanju koje je nedavno imala pevačica. Košarkaš je bio uporan u svojoj nameri da Saru zadrži i da žive zajedno u Francuskoj, ali je ona to odbila. Izvor blizak Sari tvrdi:

"Sari je u klubu prišao zgodni mladić i počeo da joj se udvara. Ona mu je jasno dala do znanja da ništa ne želi sa njim, ali je košarkaš bio uporan i nije odustajao. Pričao joj je da je predivna i da nema potrebe da se vraća u Srbiju, jer će pored njega u Parizu imati sve. Sara je sve to odbila, jer joj ljubavna veza sada ne treba ni najmanje."

Sara Reljić je i sama potvrdila da je dobila interesantnu ponudu kada je bila na putovanju:

"Istina je da mi se udvarao jedan divan dečko, ali ja zaista trenutno ne mogu da budem ni sa kim. Emotivno sam nedostupna do daljeg."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>