Region

Svet

Ana Sević prolazi kroz težak period. Život je ni ranije nije mazio!

Ana Sević prolazi kroz težak period zbog svega što se dogodilo i još uvek se dešava njenom još uvek zakonitom suprugu Darku Laziću. Život je ni ranije nije mazio!

Ana Sević prolazi kroz težak period. Život je ni ranije nije mazio! Foto: InstagramOtkako je pevač Darko Lazić doživeo tešku saobraćajnu nesreću, njegova još zakonita supruga Ana Sević dokazala je da i dalje i te kako gaji osećanja prema ocu svog deteta. Uprkos svađama koje su imali, ona se nije odvajala od njega dok je bio u kritičnom stanju. Mnogi su joj sve i svašta zamerali, a mediji su svakodnevno pisali o njoj. Ipak, istina o Darkovoj supruzi je potpuno drugačija.

Ana Sević se prvi put u javnosti pojavila 2010. godine, kada je učestvovala u jednom muzičkom takmičenju, a već sledeće godine oprobala se i u voditeljstvu. Pre nego što je 2013. godine započela vezu sa Darkom Lazićem, snimila je nekoliko pesama. Zaljubljeni par se iste godine venčao, a nakon godinu dana na svet je došla i njihova ćerka Lorena.  

Anin put do uspeha nije bio nimalo lak. Rođena je u Užicu, gde je i odrasla i premda je volela da peva kao tinejdzerka je bila veoma povučena. Pre nego što je postala pevačica, oprobala se u raznim profesijama. Nakon preseljenja u Beograd shvatila je da je pevanje ono čime želi da se bavi, a u tome je imala veliku podršku porodice: mame Danijele, bake Slobodanke, i deda Jezde, koji su i zaslužni za njen muzički talenat. Iako je kao mala dobijala ljubav od porodice, Ana je odrasla bez oca, pa o njemu nerado govori. Nikada tokom svoje karijere i u svojim brojnim intevjuima nije ga pomenula, pa se stiče utisak da je to na nju ostavilo veliki emotivni trag. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>