Region

Svet

Anabela je presrećna! Stižu čestitke!

Pevačica se pohvalila na Instagramu svojim uspehom. Anabela Atijas je presrećna zbog plave oznake koju je dobila! Stižu čestitke sa svih strana!

Anabela je presrećna! Stižu čestitke! Foto: InstagramInstagram postaje sve jače medijsko oružje, pa tako danas ako se bavite javnim poslom, a nemate profil na ovoj društvenoj platformi može se reći da ne postojite. Odnedavno Instagram nudi mogućnost svojim korisnicima da verifikuju nalog i dobiju potvdu od strane ove platforme.   

Anabela Atijas je to uradila, pa objavila na svom storiju dokaz da joj je Instagram verifikovao profil i time potvrdio da je ličnost od uticaja. Famoznu plavu kvačicu pevačica je uokvirila srcem. Ova vest je sigurno obradovala njene obožavoce koji je prate na ovoj društvenoj mreži, pa je verovatno dobila veliki broj čestitki u inboks.

Iako je verifikacija suštinski veoma jednostavna, i zahteva dostavu ličnog dokumenta kao i popunjavanje formulara, ne može svako da se pohvali plavom oznakom koja označava verifikaciju. Čak i da zatražite verifikaciju, niko ne garantuje da ćete je dobiti. Plava kvačica je rezervisana za javne figure, poznate ličnosti i globalne predstvanike brendova. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>