Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Nova učesnica Višnja užasno nepredvidiva! (VIDEO)

Nova učesnica rijalitija "Zadruga 2" Višnja Petrović o sebi kaže da je užasno nepredvidiva! Ona će im pomrsiti konce! Najviše joj se dopadaju Miki Đuričić i Brendon!

Zadruga 2: Nova učesnica Višnja užasno nepredvidiva! (VIDEO) Foto: InstagramTakmičari su spremno dočekali noć nominacija, koje se uvek održavaju subotom u rijalitiju "Zadruga 2".  Aleksandra Subotić i Mina Vrbaški bile su u borbi za opstanak, a ukućani su svojim glasovima odlučili da Subotićeva ipak vodi borbu protiv Suzane Perović Blondi, koja je dobila najmanje glasova publike. 

Međutim, takmičari nisu ni slutili da će se u Belu kuću useliti i dva nova učesnika koja će svojim prisustvom zasigurno izazvati pozitivne reakcije svih. Višnja Petrović je imala svoju ulogu u seriji "Selo gori,a baba se češlja", glumila je i u pozorištima, a stajala je rame uz rame sa najvećim dojenima srpskog glumišta. Publika ju je gromoglasnim aplauzom sačekala u studiju, a ona je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević dala i prvu izjavu:

"Ja gledam svoja posla, ali ako me neko bude čačnuo...užasno sam nepredvidiva. Vrlo se tiho svađam, ne biste verovali. Neće se desiti ljubavna veza, tu moram da vas razočaram. Reći ću svakom ono što mislim, ukoliko imam potrebu da to kažem. Generalno, mogu samo da pričam o spoljnom svetu. Meni su sve svađe između parova simpatične i smešne. Uglavnom ljudi komentarišu da je to iritantno, a meni je baš pitko za gledanje. Najsimpatičniji mi je Miki, ali i Brendon."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>