Region

Svet

Region

Serija Koreni peta epizoda: Aćim poziva seljake da odbrane opštinu! (VIDEO)

Serija "Koreni" peta epizoda, biće emitovana na Prvom programu RTS-a u nedelju 18. novembra u 20.05 časova. Aćim poziva seljake da odbrane svoju opštinu!

Serija Koreni peta epizoda: Aćim poziva seljake da odbrane opštinu! (VIDEO) Foto: InstagramU nedelju 18. novembra, na programu RTS 1 od 20.05 časova, prikazuje se premijera pete epizode igrane dramske serije „Koreni". U novoj epizodi serije "Koreni" gledaćete kako Đorđe mamuran stiže iz Palanke i u blizini Prerova sreće vojsku koja je krenula na selo.

Aćim poziva seljake da odbrane svoju opštinu. Simka na tavanu štale sakriva Đorđa, dok vojska napada Prerovo i uz mnoge žrtve hapsi Aćima i Tolu Dačića. Nikola zaustavlja vojnike koji su krenuli da zapale kuće Katića, ali ga oni bez milosti premlate. Gonjen grižom savesti zbog sopstvenog kukavičluka, Đorđe i Simku isteruje iz kuće i odlazi za Beograd...

Serija je nastala prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević, a režirao Ivan Živković. Ne propustite još jednu epizodu serije koja nas je sve očarala!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>