Region

Svet

Ceca o Veljkovoj veridbi, ali i o mogućnosti da postane baka!

Svetlana Ražnatović je pod utiskom veridbe svoga sina sa Bogdanom Rodić. Ceca je ispričala detalje veridbe, kao i mišljenje o mogućoj prinovi.

Ceca o Veljkovoj veridbi, ali i o mogućnosti da postane baka! Foto: Printscreen/Instagram



Ceca navodi da je Veljko Bogdanu zaprosio u tajnosti, na večeri koja je bila iznenađenje. Ceca je nakon večere saznala i čestitala sinu i snajki.

- Rano je da pričamo o svadbi, svakako ću podržati sina u takvoj odluci. Prema njegovim rečima, nema zasada to u planu, a kada bude došao momenat biću najsrećnija majka na svetu. Oni će u januaru proslaviti godinu dana veze, tako da za venčanje ima vremena - rekla je Svetlana.

Ona je dodala da je zadovoljna Bogdaninim ponašanjem, te da je ona kulturna i vaspitana, što je danas retkost kod ljudi.

- Što se mene tiče, to može da sačeka još nekoliko godina. Polako, sve treba da dođe u svoje vreme. Rano je da budem baka, sada sam u najboljim godinama. Žene mojih godina počinju da žive tek sada, kada su im deca porasla i kada su ostvarene u svim segmentima života. Moje vreme tek dolazi - odgovorila je Ceca na pitanje o prinovi u porodici Ražnatović.

Ceca je rekla da neće biti stroga svekrva i da će njih pustiti da odlučuju na koji način će voditi svoj život.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>