Region

Svet

Rasta krio od Ane Nikolić da ima stan!

Stefan Đurić Rasta uspeo je da sakrije od svoje supruge Ane Nikolić da poseduje nekretninu na Vračaru. Zbog toga je Nikolićeva odlučila da se razvede.

Rasta krio od Ane Nikolić da ima stan! Foto: Printscreen/Instagram



Pevačica je navodno, iznervirana zbog Rastine odluke da krije od nje nešto tako veliko odlučila da stavi tačku na njihov brak.

- Njih dvoje su se dogovorili da se sporazumno razvedu, s tim što će Ani pripasti puno starateljstvo. Rasta će moći da viđa kćerku kad god poželi, jer Ana neće da Tari uskraćuje očevu ljubav. On je napustio njen stan i živi u tom u koji je i doveo do kraha njihove zajednice - rekao je izvor blizak pevačici.

Pored nekretnina ovaj par je imao još mnogo problema. Jedan od njih su mediji koji su svakodnevno uz Anu, a to je njenom suprugu smetalo.

- Rasti je smetalo što Anu paparaci prate u stopu, a s druge strane, ona je ndavno saznala da Stefan ima stan na Vračaru, što ju je iznerviralo. Nije svejedno kad čujete da neko s kime imate porodicu krije takvu stvar - dodao je izvor.

Ana i Rasta imali su turbulentan brak tokom kojeg su se više puta rastajali. Tek sada je definitivno došlo do razvoda, a u prilog tome svedoči i razgovor o imovini.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>