Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra Subotić poručila ocu da je prodao porodicu zbog rijalitija!

Aleksandra Subotić je burno doživela veridbu svoga oca sa Ivanom Vrbaški. Juče je tokom dana imala nekoliko nervnih slomova, a njen dečko David bio je uz nju sve vreme.

Zadruga 2:  Aleksandra Subotić poručila ocu da je prodao porodicu zbog rijalitija! Foto: Printscreen/Instagram



U emisiji koju je vodio Milan Milošević pokrenute su teme porodice Subotić. Milan je upitao Davida za mišljenje o celoj situaciji. David je objasnio da se ne slaže sa Karađorđevom odlukom da do veridbe dođe u Zadruzi i skrenuo pažnju da dok je Aleksandra vrištala Karađorđe je bio smiren.

Nakon njegovog komentara u razgovor se ubacila Subotićeva, koja je pojasnila odnos sa svojim ocem.

- Mene boli duša kada neko njega vređa. Moj otac zna da to nije tačno, ja svoju porodicu nisam prodala zbog rijalitija. Ušla sam da pokažem ko sam ja. Moja porodica se samo umešala, niko ih nije zvao. Boli me duša kada kaže da sam ga pljuvala. Mene su ljudi šikanirali, ja sam trudna išla, deca su mi se smejala. Za mene je rijaliti bila savršena prilika da se pokažem. Smatram da moj otac nema zanimanje, on nikada nije bio zaposlen. Nemam protiv njegove veze, već zbog načina na koji je sve učinjeno - rekla je Aleksandra.

Sudeći po trenutnoj situaciji strasti između oca i ćerke su se smirile, pa je Aleksandra čak pokušala da razgovara sa Karađorđem.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>