Region

Svet

Marija Ćurčić ubila se zbog ljubavnih problema!

Marija Ćurčić, voditeljka i model, ćerka novinarke "Al Džazire" i nekada "Studija B", An Mari Alves Ćurčić i muzičara "Del Arno benda" Đorđa Čurčića, u nedelju 11. novembra oko 23 časa izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Navodno se ubila zbog ljubavnih problema.

Marija Ćurčić ubila se zbog ljubavnih problema! Foto: Instagram



Marija Ćurčić je po pisanju medija, nedavno raskinula dugogodišnju ljubavnu vezu i taj raskid je veoma teko podnosila. Nije ostavila oproštajno pismo, a njeni roditelji su van sebe jer njihova ćerka pred njima nije pokazivala da ima bilo kakve probleme koji bi je naveli na samoubiostvo. Beživotno Marijino telo, pronašli su upravo njeni roditelji, zajedno sa policijom, koju su sami pozvali, jer se Marija dva dana nije javljala na telefon. Marija ima i mlađu rođenu sestru, koja je van sebe od boli.

Ova devojka egzotičnog izgleda studirala je odnose s javnošću na jednom privatnom fakultetu, a za sebe je govorila da je Afrosrpkinja. Rođena je 15.8.1993. bavila se novinarstvom, modelingom, a bila je i PR… Sa samo 17 godina na lokalnom MTV kanalu, Marija se oprobala se u ulozi voditeljke. Takođe je bila i promoter, organizator i gost mnogih gradskih dešavanja.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>