Region

Svet

Darko Lazić nakon svega želi da se ispovedi!

Konstantno je mislio na ćerku Lorenu, koju dugo pre nesreće nije video i bilo mu je krivo što se ogrešio o dete, ali i o suprugu Anu. Veruje da mu je Bog spasao život i sad hoće da se vrati na pravi put i zaboravi na poroke. Darko Lazić nakon svega želi da se ispovedi!

Darko Lazić nakon svega želi da se ispovedi! Foto: InstagramPevač Darko Lazić već tri nedelje boravi u bolnici nakon teške saobraćajne nesreće, a otkako se njegovo stanje stabilizovalo, pobednik "Zvezda Granda" rešio je da život uzme u svoje ruke. Kako "Alo!" piše, Lazić je prvi put nakon dugo godina, imao vremena da razmisli o svim pogrešnim odlukama koje je doneo u životu, te je shvatio da je nepromišljenim ponašanjem povredio mnoge ljude oko sebe, ali i da je njegova porodica najviše ispaštala. Zbog toga, Darko je tražio da ga u bolnici poseti svešteno lice, kako bi s njim razgovarao i kako bi od njega zatražio oproštaj za sve grehe.

Lazić je u bolnici počeo da razmišlja o svemu što je u životu uradio pogrešno, pa izvor blizak porodici kaže:

"Darko je oduvek živeo brzo i sve što je želeo, morao je odmah da ostvari. Njegov pređašnji tempo života za mnoge je nezamisliv, jer je bio u stanju da danima ne spava i da ide sa svirke na svirku. Kada neko, ko ima suprugu i malo dete, može tako da živi, onda ništa ne treba da vas iznenadi, pa ni to da su njegova odsustva iz porodičnog doma često bila povezana s prekomernom upotrebom alkohola i droge. Uz takav stil života idu i lake žene, koje su se lepile na Lazića. Jednostavno, voleo je da živi za sve pare, što se kaže, ali nije želeo da ga supruga i dete gledaju u takvom stanju."

U bolnici je, zapravo, prvi put nakon mnogo godina, ostao sam i prvi put mu se desilo da ima vremena da razmišlja o svemu što je uradio. Ali, kako to obično biva, ljudi u takvim situacijama razmišljaju samo o lošim izborima koji su napravili u životu, o lošim ljudima koji su ih povukli na pogrešnu stranu... Darko je danima doživljavao strašne psihičke lomove, a čak ni njegovi roditelji ni verenica Marina nisu mogli da rasteraju sive oblake koji se nadvili nad njim. Konstantno je mislio na ćerku Lorenu, koju dugo pre nesreće nije video i bilo mu je krivo što se ogrešio o dete, ali i o suprugu Anu. Obuzimao ga je stid kada bi se setio s kakvim se nemarom odnosio prema supruzi i ćerki, a sebi nije mogao da oprosti ni što je razočarao svoje roditelje.

Pokušavao je i sa psihijatrom u više navrata da razgovara o tome:

"Psihijatar, međutim, nije mogao da mu pomogne, jer Darku u tom trenutku nisu bili potrebni razumevanje i podrška stručnog lica, već iskren oproštaj i čvrsta vera da će sve da bude u redu. Zbog toga je, prilikom jedne posete, zatražio od roditelja da mu u njegovu bolničku sobu dovedu seoskog popa. Bio je ganut kada je čuo da je pop, u prvim danima nesreće, u seoskoj crkvi čitao molitve za njegovo ozdravljenje i od tada nije prestao da razmišlja o Bogu. Duboko veruje da mu je Bog dao drugu šansu, pa se čvrsto u sebi zarekao da se neće vratiti na stari put."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>