Region

Svet

Aca Lukas nakon saslušanja: Popović nije morao da zove policiju!

Pevač  se oglasio povodom saslušanja u policiji zbog sumnje da je nosio sat koji je ukraden vlasniku "Grand produkcije" Saši Popoviću.  Aca Lukas nakon saslušanja: "Saša Popović nije morao da zove policiju, doneo bih mu ja sat!"

Aca Lukas nakon saslušanja: Popović nije morao da zove policiju! Foto: Instagram



Poznati folker Aca Lukas potvrdio je pisanje Republike.rs da je razgovarao sa inspektorima kojima je dokazao da njegov sat nije kraden, a svakako nije Popovićev i rekao da je prvi čovek "Granda" mogao to i lično da ga pita, a ne da mu šalje policiju. Prema saznanjima Srpskog telegrafa, Popović je prijavio Lukasa policiji nakon što je u emisiji "Nikad nije kasno" video da pevač nosi isti ručni sat kakav je njemu ukraden tokom pljačke kuće na Bežanijskoj kosi početkom marta ove godine. Lukas kaže da razume Popovića i njegovu reakciju, ali ne i zašto njega nije pozvao:

"Ne znam da li je Popović prijavio ili ne, ali to nije ni bitno. Razumem i njega, ipak je to velika vrednost, pa čoveku svašta padne na pamet! Samo, mogao je i mene da pita, ja bih mu doneo sat, ali dobro. Moj sat je regularan, nikada ne kupujem stvari sumnjivog porekla."

Prema njegovim rečima, on je na saslušanje u policiji doneo sporni sat, ali je istragom utvrđeno da nije u pitanju ukradeni predmet jer se ne poklapaju serijski brojevi dva sporna proizvoda:

"Policija je tu da radi svoj posao. Ja sam doneo svoj sat na uvid i sve je bilo čisto i regularno! U svakom slučaju, ne vidim tu sada nešto bitno."

On navodi i da, pored svega, želi Popoviću mnogo sreće i da se konačno rasvetli krađa i pronađu ukradeni predmeti:

"Iz sveg srce želim Saletu da pronađe svoj sat! Inače, u Beogradu ovakav model sata audemars piguet ima sigurno više stotina ljudi! Možda se i nađe neki kreten koji će kradeni sat u Beogradu da kupi i nosi ga po gradu! Svakako, srećno u daljoj istrazi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>