Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Cirkus i majmun! Ljuba Pantović sve najgore o Karađorđu!

Veridba Ivane Vrbaški i Karađorđa Subotića napravila je pometnju u rijalitiju "Zadruga 2", pa dok je Mina sve to sa odobravanjem dočekala, Aleksandra je napravila pravi haos. Ljuba Pantović sve najgore o Karađorđu! 

Zadruga 2: Cirkus i majmun! Ljuba Pantović sve najgore o Karađorđu! Foto: Instagram



Ljuba Pantović smatra da su Ivana i Karađorđe ispali bedni ali da i ne zaslužuju komentar. Ipak za Kurir je izjavila:

"To je bio jedan pravi cirkus sa glavnim majmunom na čelu i neidentifikovanom osobom pored njega. Njih dvoje su time što su uradili ispali toliko bedni da ja nemam reči. Ne znam ni kako bi ih komentarisala, ne zaslužuju komentar. Da jedna šampionka komentariše dvoje ljudi koji su prodali svoje dupe za medijsku pažnju?"

Ljuba je sve što se sinoć dešavalo u rijalitiju "Zadruga 2" sve pažljivo ispratila i priznala da joj je drago što se sve tako desilo:

"Bilo mi je smešno da gledam sve to. Jedino dobro u svemu tome jeste što je on ovim pokazao da sam bila u pravu za sve što sam pričala o njemu, da je pi.ketina, kukavica, nikogović, koji je spreman da proda i sopstvenu decu. On sinoć stoji pored uplakane Aleksandre i ceri se, smeje joj se, to govori sve o njemu."

Što se tiče Aleksandre, smatra da je i ona preterala sa reakcijom:

"A i ona je preterala, nije trebalo tako da reaguje, cela ta drama, vriska, urlanje, obaranje stvari. Trebalo je ili da reaguje kao dama, da priđe i čestita im ili da se napravi luda, kao da ne postoje, ali dostojanstveno, a ne onako. Svakim novim postupkom ona samu sebe kanali sve više, potpuno se izgubila."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>