Zdravlje

Ljubav & Sex

Napitak koji će vas oduševiti! Čirevi, impotencija, astma, artritis...

Napitak koji će vas oduševiti! Čirevi, impotencija, astma, artritis, prehlada i mnoge druge bolesti. Napravite ga sami već danas!

Napitak koji će vas oduševiti! Čirevi, impotencija, astma, artritis... Svet PlusNapitak, koji koriste Amiši, оdličаn je zа cеlо tеlо i zdrаvlје, аli је pоsеbnо еfikаsаn u slučајu čirеvа, prеhlаdа, аstmе, аrtritisа, impоtеnciјe, rаkа, visоkоg krvnоg pritiskа i mnоgih drugih bоlеsti. Od svih naroda na svetu, Amiši najređe obolelevaju od raka, pokazuju statistike. Istraživanje Univerziteta Ohajo analiziralo je način života Amiša, religiozne grupe u kojoj žive najzdraviji ljudi na Zemlji, posebno ako se uzme u obzir da oni ne koriste lekove konvencionalne medicine. Amiši sami uzgajaju i proizvode svoju hranu, od voća i povrća do žita, mesa, mleka i sireva.

Prema mišljenju stručnjaka, taj napitak doprinosi njihovom zdravlju jer sadrži antikancerogeno, antivirusno i antibakterijsko dejstvo. Već posle dve nedelje konzumiranja smanjuje nivo holesterola u krvi, a deluje i na stabilizaciju krvnog pritiska i nivoa šećera. 

Potrebno je:

- prst đumbira
- češanj belog luka
- 1 kašičica soka od limuna
- 1 kašičica jabukovog sirćeta
- 1 kašičica meda
- pola šoljice vode


Sve izblendajte i uzimajte ujutru na prazan stomak kao i pre večere.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>