Region

Svet

Prijatelj Marije Ćurčić koja je izvršila samoubistvo oglasio se otvorenim pismom!

Voditeljka i manekenka izvršila je samoubistvo, u nedelju 11. novembra oko 23 časa, u stanu  na Savskom vencu. Prijatelj Marije Ćurčić koja je izvršila samoubistvo se oglasio otvorenim pismom!

Prijatelj Marije Ćurčić koja je izvršila samoubistvo oglasio se otvorenim pismom! Foto: Facebook
Vest o samoubistvu je šokirala pre svega Marijunu porodicu, jer Ćurčićeva nije pokazivala znake depresije, niti je isticala da ima probleme. Vest je iznenadila i sve njene prijatelje i one koji su je znali iz grada i noćnih klubova, pošto je bila jedna od najpoznatijih klaberki. Brojni prijatelji oglasili su se na društvenim mrežama, a jedan od njih je i DJ Vladimir Trifunović koji se od Marije oprostio otvorenim pismom:

"Divna devojko, nikada neću zaboraviti naš prvi susret. Ti dolaziš po karte za neku žurku. Ja mislim to mi bivša dolazi.

Upadaš u moju sobu, u mraku, ja u majici i gaćama vičem "gde si draga" i odjednom čujem nepoznat glas. Palim svetlo, bez sočiva sam, ne vidim te i čujem "Izvini što ti upadam, ja sam Marija, došla sam po karte sa Grotta". Izvinjavam ti se dok navlačim prvu trešu koju (ne)vidim i uz blam i osmeh upoznajemo se.

Kroz ovih 7 godina imali smo uvek sjajan odnos, radili smo zajedno, pomagali si oko žurki, pomagala si i za Manju i za Maria, bila u suštini slatko čokoladno dete zbog kog su te i svi zvali Čoko. Sada svi ćute jer nemaju šta da kažu. A meni je žao što nismo više pričali o životu. Zanimala te je tema o Bogu na poslednjoj FAMI. Htela si da me povežeš sa eminentnim novinarima iz sveta da pričamo na temu religije i nauke. Hvala ti na tome.

Danas je tužan dan za klabing. Tužan jer ovo je već 5 žrtva za godinu dana.

U sebi osećam ljutnju jer sam čovek i zato što sam juče tolerisao neke Rejv Drooce i polupane klince kojima smeta što pričam o tome da ljudi ne trebaju da se uništavaju u klabingu. Najviše kroz droge, a onda kroz alkohol i ostala sranja. Još sam dobio i pritisak od organizatora da ne pričam o korišćenju droga i mentalnom zdravlju jer o tome očigledno niko ne želi da priča i ne vidi da je i to deo problema.

Marija nije bila narkoman, već nesnađeno dete u ovom svetu koje nije videlo ni sreću, ni svrhu, ni izlaz u ovoj priči. Neko će da kaže "ko zna koji je ona problem imala" pa je zbog ko zna čega oduzela sebi život, ali svi znamo koliko je Čoko bila uvek i nasmejana i dobra i pravi drug i prijatelj.

I sam sam imao suicidne misli u teškim trenucima i znam da to nikada ne dolazi odjednom. Čovek o tome ozbiljno misli, duševni bol koji čovek oseća u sebi prevazilazi fizički bol. I u takvom trenutku oduzeti sebi život izgleda kao logično rešenje. Šteta što to zapravo nikad nije rešenje.

Srbijo pogledaj ovu sliku. Ovako izgleda tuga, depresija i nesreća.

Volimo te Čoko, počivaj u miru i neka ti duša nađe put, uzvraćamo ti srcem."


 

Podsetimo se, Vladimir Trifunović je pre dve godine izgubio najboljeg druga, DJ Nemanju Ivanovića poznatijeg kao DJ Manya. Nemanja je preminuo u bolnici u Nemačkoj, 23. jula 2016. godine, posle teške i duge bolesti. Vladimir je često nastupao sa Nemanjom, a kada je saznao da se DJ bori protiv karcinoma, organizovao je humanitarne nastupe kako bi skupio novac za njegovo lečenje. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>