Region

Svet

Darko Lazić se u bolnici razvodi od Ane Sević!

Darko Lazić se u bolnici razvodi od Ane Sević!  Pristao je da potpiše papire za razvod, što je izbegavao da uradi u poslednjih jedanaest meseci, a razlaz bivših supružnika uskoro će biti zvaničan.

Darko Lazić se u bolnici razvodi od Ane Sević! Screenshoot / YoutubeDarko Lazić i Ana Sević konačno će staviti tačku na četvorogodišnji brak, i to u bolnici, ekskluzivno saznaje VIP magazin. Darko se na ovaj korak odlučio kako bi zaštitio svoju bivšu suprugu Anu Sević od medijskog pritiska, ali i zbog toga jer želi da ozvaniči vezu sa verenicom Marinom Gagić. Njega će u KBC Zemun uskoro posetiti advokati njegove bivše supruge kako bi pevač potpisao papire za razvod. Kako izvor kaže, Darko i Ana su pre skoro godinu dana podneli papire za razvod i nameravali su da sve bude u tajnosti. Međutim, početkom godine se pojavio snimak na kojem se vidi kako Darko navodno šmrče beli prah, te bivši supružnici nisu mogli dugo da kriju pravu istinu o njihovom odnosu. Klupko je počelo da se odmotava… Ubrzo je otkriveno da je brakorazvodna parnica u toku, ali od tog trenutka, pa sve do danas, ništa se nije desilo, jer je Darko uporno odbijao da potpiše papire za razvod:

"Iako su se složili da više ne mogu da žive zajedno, pa su čak našli i nove partnere, Darko je svaki put odlagao da potpiše papire za razvod. Jednostavno, nije dolazio na zakazane sastanke sa Aninim advokatima, iako bi se svaki put uredno javio i potvrdio dolazak. Oni koji ga dobro poznaju kažu da se Darko nadao da će se kad-tad pomiriti s Anom, a pojedini su tvrdili da mu je verenica Marina samo usputna stanica dok se to ne desi. Ali kako obično biva u životu, desili su se stvari na koje Darko nije imao uticaj i koje su mu pomogle da shvati koga želi kraj sebe. U najtežem trenutku, kada se prikovan za krevet navikavao na bolničke dane, Darko je pored svog uzglavlja svakog dana gledao zabrinuta lica roditelja Branke i Milana i verenice Marine. Tada je shvatio da mora da napravi radikalne promene u svom životu i da bivšu suprugu pusti da ode kako bi oboje mogli da nastave sa svojim životom."

Izvor na kraju kaže:

"U tim trenucima je shvatio da je Marina žena sa kojom želi da nastavi život, jer je ona bila tu kada mu je bilo najteže. Marina je od prvog dana dolazila u bolnicu sa njegovim roditeljima i ovo je njegov način da joj pokaže koliko mu to znači. Darko planira da ozvaniči vezu sa Marinom čim mu malo bude bolje, ali ono što mu je sada najvažnije jeste da stavi tačku na brak s Anom i tako majku svog deteta oslobodi stresa koji je prouzrokovao svojim stilom života. Sada više nego pre shvata da je važno da Ana bude srećna, jer će tako moći najbolje da brine o njihovoj ćerki. Ali shvatio je i da je Marina prava devojka za njega, jer iako je mlađa skoro deset godina, pokazala je da je zrelija i spremnija da stoički podnese teške životne udarce. A to je nešto što njemu sada najviše treba."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/VIP

Povezane vesti:


>