Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Gospodin balvan i njegova gospođa prevarili su Lunu!

Miki Đuričić je iskoristio veče nominacija u rijalitiju "Zadruga 2" da otvoreno kaže šta misli o Luni Đogani i prvoj sezoni koja je nju kao ljubavnicu oženjenog muškarca obeležila za sva vremena. Gospodin balvan i njegova gospođa prevarili su Lunu!

Zadruga 2: Gospodin balvan i njegova gospođa prevarili su Lunu! Foto: Instagram



Priča iz prve sezone podelila je gledaoce ovog programa na one koji su podržali ljubav Slobe i Lune i na one koji bez obzira na sve probleme podržavaju instituciju braka po svaku cenu, a Miki je izneo svoje mišljenje o celoj situaciji i iznenadio sve:

"Ta devojka niti je kurva, niti je ljubavnica, niti je jeba.ica. To dete je prevareno, zaljubljeno bilo, njoj je obećavana večna ljubav, smišljena imena dece i ostalo. Na kraju je prevarena. Gospodin balvan i njegova gospođa zarađuju novce na osnovu gospođice i svega toga što se desilo, a nju pola Srbije osuđuje i misli da je ona najgora na svetu što se zaljubila. Prvo, ja jako dobro pamtim početak svega, gde su novinari rekli pa " pa priznajte, to je nešto jako lepo, ljubav vam se dešava, i svi, i ukućani, pa priznajte". E onda kada su priznali onda je Luna bila ku.va najveća."

Još veće iznenađenje je usledilo:

"A inače, smatram da je Luna jedna klasična šabanka, da treba da se edukuje, totalno nezanimljiva u ovom rijalitiju, ali zbog ovog svega ali zbog ovog svega neću je poslati u izolaciju i osećajna je, zna kad vidi da mi je teško dođe sama, donese mi čokoladicu. "

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>