Zadruga

Parovi

Bivša učesnica rijalitija Zadruga, Marija Ana Smiljanić pretučena!

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" često je nastupala u jednom beogradskom klubu, a mnogi su primetili da se pevačica tamo više ne pojavljuje. Marija Ana Smiljanić pretučena!

Bivša učesnica rijalitija Zadruga, Marija Ana Smiljanić pretučena! Foto: Instagram



Pre samo nekoliko dana izvor blizak Mariji Ani Smiljanić je otkrio da je gazda kluba u kojem je redovno nastupala fizički nasrnuo na nju pred svima, što je ona odmah prijavila policiji. Izvor je za Alo izjavio:

"Video sam samo da je jedan od gostiju oteo njen mikrofon dok je pevala, onda je ona sišla sa bine i žalila se gazdi. U jednom trenutku, pred svima je počeo da je udara, nakon čega je Marija Ana odmah napustila klub, verovatno je otišla u policijsku stanicu. Bilo je strašno i baš veliko poniženje za nju."

Marija Ana se ovim povodom oglasila na svom Instagram profilu i potvrdila da ju je gazda kluba napao. Ona je napisala da ju je dotični šamarao, kao i da se uskoro otkriti više detalja.

Nakon ovog skandala, Marija Ana se susrela sa novim problemom. Naime, ona je na svom Instagramu podelila fotografiju na kojoj je pokazala kako je neko pokušao da joj uništi automobil.

Ona je na Inastagramu napisala da su rezervni ključevi njenog automobila ostali u klubu u kom je doživela neprijatnost, te da sumnja da neko iz pomenutog lokala ima veze sa štetom na njenim kolima. Smiljanićeva je dodala da je na parkingu zatekla uništen auto, ali da na istom postoji video nadzor, te da će ubrzo sve rešiti i naći krivca.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>