Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Majin otac otkrio razlog netrpeljivosti između Matore i Maje!

Maja Marinković i Jovana Tomić Matora imale su sinoć sukob u rijalitiju "Zadruga 2" tokom "Igre istine". Majin otac je otkrio razlog netrpeljivosti između Matore i Maje!  U pitanju je Sanja Stanković!

Zadruga 2: Majin otac otkrio razlog netrpeljivosti između Matore i Maje! Foto: Instagram



Došlo je do svađe između ove dve zadrugarke, kada je Matora optužila Maju da ''boluje od side'', a Marinkovićeva je rekla da zna mnogo toga o Jovani. Majinim otac, Radomir Marinković otkrio je za Kurir šta je zapravo pozadina sukoba:

"Ceo problem koji Matora i Maja imaju je zapravo zbog Sanje Stanković. Matora i Maja se znaju odranije, one obe rade po splavovima i naravno da se znaju. Sanja se Maji udvarala pa je tu nastao problem, kada je odbila. Njih dve nisu u dobrim odnosima, to je Matora i rekla Maji kad je ušla u Zadrugu, da je poštuje i da misli da je okej ali zbog Sanje ne može da se druži sa njom. Zato je sad i napada. Kakva crna bolest, to su gluposti, oni su svi prošli rigorozne lekarske preglede i da ima tu bolest, ne bi mogla da uđe u Zadrugu. Tako da je Matora to rekla iz gluposti, samo da bi napala Maju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>