Region

Svet

Mile Kitić govori o Rasti, Karleuši, Kiji i o tome zašto ne sluša ćerkine pesme!

Pevač Mile Kitić govori o Rasti, Karleuši, Kiji i o tome zašto ne sluša ćerkine pesme! Jedno vreme je snimao modernije pesme ali povremeno ubacivao nešto što liči na ono staro. Suprugu i ćerku pita za mišljenje ali Eleni se to ne sviđa, kao što se njemu ne dopada ono što ona peva.

Mile Kitić govori o Rasti, Karleuši, Kiji i o tome zašto ne sluša ćerkine pesme! Foto: Instagram



Mile Kitić iskreno kaže da ne sluša ćerkine pesme, a kada mu nešto i pusti on ne zna šta da kaže jer je njemu to sve isto. Eleni su pesme radili Buba i Jala, kao i Rasta, a Mile to upoređuje sa svojom saradnjom koju je imao sa Đoganijevima i smatra da su mu se tada svi smejali. O Rasti i o tome što mu ćerka provodi vreme u njegovom studiju kaže:

"Rastina je stvar to što propagira marihuanu. Ja se za svoju ćerku ne plašim, majka joj je radila na vaspitanju i nema šanse da Rasta nagovori Elenu na taj ili bilo koji porok. Ja drogu nikada nisam koristio, mene to ne privlači, čak ni cigarete, ja volim sport. Nikada se nisam čak ni napio."

On još dodaje da je Rasta njihov prijatelj i da zbog toga nije hteo da naplati to što radi sa Elenom, ali oni će mu se već odužiti jer za to ima načina. Ipak, ne posećuju se i nisu bili na krštenju Rastinog i Aninog deteta:

"Ne posećujem Rastu, a ni on mene jer smo zaista u velikim obavezama obojica. Nismo išli na Tarino krštenje jer nas nisu zvali. Ne znam da li je Elena išla."

Ćerka Mileta Kitića, Elena ne nastupa po klubovima i kafanama i ako je tražena, jer on smatra da za to nema dovoljno pesama. O tome što Kija sa dve pesme ipak nastupa, pevač je prvo upitao : "Ko je ta žena?", a tek onda odgovorio:

"Aaa, video sam da je stalno na naslovnim stranama, ali prvi put čujem da je pevačica. Smatram da neko ko ima dve pesme ne treba da nastupa. Kada čujem da po klubovima traže pevačice samo da bi ih gledali, ja kažem da idu u striptiz bar i nagledaju se. U klubovima se sluša, a ne gleda."

Jelena Karleuša mu se u prolazu, navodno nije javila, a on o tome kaže:

"Pa dobro, ne treba obraćati pažnju na to što se nije javila, mi smo prijatelji. Video sam da je izjavila kako je muzika Južnog vetra šund. Može neko da ne voli tu muziku, ali mora da je poštuje. Pa Milo moje i dalje se peva, i Vuk samotnjak i mnoge druge pesme. Ja se redovno čujem sa Draganom Mirković, pa ako se desi neka pesma, možda opet snimimo nešto zajedno."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>