TV Show

Parovi

Na prvom mestu: Epidemija koja nije pod kontrolom!

Epidemija koja nije pod kontrolom. Skoro trećina obolelih ne zna da ima ovo oboljenje. Ova podmukla bolest je sve češća kod dece i adolescenata. U subotu u emisiji "Na prvom mestu" biće govora o dijabetesu.

Na prvom mestu: Epidemija koja nije pod kontrolom! Svet PlusSvet se ubrzano menja, samim tim i način života, zanimanja i sve što nas čeka. Kako da naučimo decu da misle, da se "sutra" prilagode i snađu u izazovima koji ih čekaju. Ranko Rajović govoriće o ranom razvoju dece.

Od naivne dijete i želje da skine 2,3 kg do podmukle anoreksije. Mlada Čačanka Magdalena Miković priča kako je upala u kandže ove teske bolesti i kako se iz nje izvukla.

Znate onaj osećaj kad uđete u pekaru i osetite miris svežeg hleba. Pa kad vam ga daju, a on još vruć, pa ona hrskava korica, pa ne možete da izdržite i pola pojedete na putu do kuće. Ne znate sa čim biste ga pre jeli, sa kajmakom, sa sirom, pekmezom… I pored sve te čarolije, mi ga izbacujemo iz ishrane. O tome da li treba da ga izbacujemo, govoriće nutricionista.

Ne propustite novu epizodu emisije "Na prvom mestu" u subotu od 14h na Prvoj.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>