Region

Svet

Region

Serija - Ubice mog oca: Novo ubistvo! (VIDEO)

Na TOP kanalu 12. novembra u 20 časova, kreće emitovanje treće sezone serije "Ubice mog oca" koju svi sa nestrpljenjem isčekuju. Pored starih nerešenih slučajeva tu je i novo ubistvo.

Serija - Ubice mog oca: Novo ubistvo! (VIDEO) Foto: Facebook



Pre televizijske premijere, premijera u bioskopu. Prva epizoda prikazana je u bioskopu Cinepleks u Ušću. Ovo je samo jedna od četiri visokobudžetne serije koje će se emitovati na "Top" kanalu. "Ubice mog oca" prošle sezone bile su u vrhu gledanosti, a ove godine ekipa serije obećala je publici još bolju zabavu. Ove sezone, serija će imati 11 epizoda, a u okviru njih pojavljuje se Jadranka Pejanović koja je odigrala ulogu novinarke upravo u trećoj sezoni serije "Ubice mog oca".

Aleksandar je fokusiran na novi slučaj ubistva doktora. To mu je i način da pobegne od bolne teme sa Jelenom – teškoće da dobiju dete. Prošlost počinje da kuca na vrata. Mirko je razapet između otmice supruge, pokušaja da brine o deci i onoga što će morati da uradi da bi joj spasio život. Nije svestan šta ga sve čeka i da u borbu neće moći da krene sam.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>