Region

Svet

Mirko Gavrić smatra da se Anabela previše meša u život svoje ćerke!

Muzički producent Mirko Gavrić komentarisao je ponašanje Lune Đogani tokom dva rijaliti programa u kojima se nalazila. Gavrić je takođe opovrgnuo sumnju da ima veze sa knjigom, koja treba da izađe o životu Lune Đogani.

Mirko Gavrić smatra da se Anabela previše meša u život svoje ćerke! Foto: Printscreen/InstagramProducent je izneo svoje mišljene o Luni, kao i savet za to kako bi trebalo da se ponašaju ona i njena majka. 

- Mislim da se Anabela previše mešala, to sam i njoj rekao, ali ona je majka i sigurno je strašno gledati svoje dete na televiziji gde je ona osuđena od čitave nacije, i to zbog ljubavi i iskrenosti. Ne znam da li će Luna ikada moći da skine tu etiketu ljubavnice koja joj je nametnuta, ali ovo koliko smo vremena proveli zajedno u rijalitiju ona je bila potpuno okej. Mislim da ona ni ne treba da se bavi time da se "opere", to je u startu izgubljena bitka, jer ona i nije ništa uprljala. Ona je ta koja je bila slobodna, a neko drugi je u celoj priči bio zauzet i imao plan da je zloupotrebi, i to su uradili veoma vešto. Ona je mlada, naivno i glupo je ušla u sve to, verovala je da je sve tako kako joj je predstavljeno, ali evo vreme polako pokazuje sve i kad ona otvori usta mislim da se to mnogima neće dopasti - objasnio je Gavrić.

Mirka Gavrića su mnogi predstavljali kao Anabelinog prijatelja, međutim onom konstatacijom on je pokazao da u nekim stvarima svoju prijateljicu ipak ne može da podrži. 

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>