Region

Svet

Anabela Atijas nakon pretrpljenog nasilja ponovo živi sa mužem!

Anabela Atijas dopustila je svom suprugu, biznismenu Andreju Atijasu da se ponovo useli u njen stan. Nakon incidenta, od pre dva meseca, kada ga je pevačica izbacila iz stana njihov slučaj je razmatrala policija.

Anabela Atijas nakon pretrpljenog nasilja ponovo živi sa mužem! Foto: Printscreen/InstagramAnabela je prijavila svog supruga policiji zbog nasilja u porodici, a zatim poručila svim ženama da ne treba da trpe nasilje bilo koje vrste. 

Nakon što je Andreja prijavila za udarac pesnicom u glavu, on je udaljen iz stana u kojem je pevačica nastavila da živi. Andrej je imao drugu verziju priče, trvdeći da je Anabela njega udarila i ogrebala. Pevačica sada ne želi krivično da goni svog supruga, jer mu je očigledno oprostila nasilje.

- Naravno da živimo zajedno, pa to mi je žena. Sve je u redu, Anabela je trenutno na putu, zato nije kod kuće - rekao je Atijas.

Prema navodima njene ćerke Lune, Anabela je ranije trpela nasilje od svog bivšeg muža Gagija Đoganija. Prema Luninim navodima njeni roditelji su se zbog toga i rastali.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com


>