Region

Svet

Sloba Radanović menja profesiju?! Gluma mu odlično ide!

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" pevač Sloba Radanović menja profesiju?! Gluma mu odlično ide, a ni u reažiranju nije loš, što je upravo u rijalitiju i dokazao.

Sloba Radanović menja profesiju?! Gluma mu odlično ide! Foto: Instagram



Radanović je snimio novu pesmu pod nazivom "Kocka", a za ovu numeru je snimio i spot za koji je sam smislio scenarijo. Sloba je izjavio da ima talenta za dobre scenarije, a to je defnitivno i pokazao učešćem u "Zadruzi". Ipak, on ne bi samo da bude scenarista već možda i glumac:

"Toliko me je oduševio tom celom idejom, sve je mnogo drugačije od onoga što me je predstavljalo do sada. Ovaj ceo scenario sam ja osmislio i voleo bih možda da radim u video-produkciji, da radim kao scenarista, pa i da glumim, što da ne."

Slobodan je otkrio i da je posetio svoju bivšu suprugu Kiju Kockar u bolnici gde je bila zbog operacije na dojci pa je za "Premijeru" izjavio:

"Bio sam da je posetim odmah posle operacije. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro, nasmejana je, pozitivna je. Bila je i dalje ošamućena zbog anestezije, neplanski sam došao, ali su me pustili ipak unutra."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>