Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Zerinu momci psihički zlostavljali, sada i Bane vrši torturu!

Ovaj par koji boravi u rijalitiju "Zadruga 2" često se svađa i to zbog ljubomore. Njene drugarice sada otkrivaju neke tajne i tvrde da Zerinu momci psihički zlostavljaju, a da sada i Bane vrši torturu nad njom.

Zadruga 2: Zerinu momci psihički zlostavljali, sada i Bane vrši torturu! Foto: InstagramNjihove svađe su burne, lete tanjiri, padale su teške reči i uvrede, a njihovi cimeri često komentarišu kako Zerinine emocije prema Čolaku uopšte nisu iskrene. Juče je Zerina odlučila da okonča vezu sa svojim partnerom zbog toga što je, kako ona tvrdi, požudno gledao u Jelenu Krunić na žurki, a njene drugarice, Jovana Jovanov i Anamarija Džambazova, iznele su za portal Pink.rs svoje viđenje ove veze. Jovana tvrdi:

"Ovo što on radi je pravo psihičko zlostavljanje, on je psihički spušta. Zerina više nije ono što je bila. Manipuliše sa njom, a ona ne vidi šta se dešava. Počeo je da spominje i njeno dete i bivšeg muža, to su strašne stvari. Pre rijalitija smo pričale i rekla mi je da će ga ostaviti ako nastavi tako da se ponaša. Gušio ju je i ranije, a ona to ne podnosi. Mislim da će ga uskoro ostaviti."

Ona je otkrila još i da je u svakodnevnom kontaktu sa Zerininom majkom Sanelom, koja je veoma razočarana Banetovim ponašanjem:

"Pokušala je u šiframa da objasni Zerini da se skloni od njega, ali ona nije shvatila šta joj poručuje. Sada jedva čeka poziv da dobije, da bi joj bez dlake na jeziku sve ispricala."

Anamarija Džambazova je takođe došla do zaključka da Bane nad njenom drugaricom vrši psihičku torturu, pa zatim pred drugima glumi žrtvu. Na njegov loš karakter je, kako kaže, i ranije upozoravala Zerinu, o čemu smo pisali OVDE. Ona je otkrila i da se Bane loše ophodi prema ženama, kao i da je i sama bila žrtva njegovih uvreda:

"Bane je idiot koji zna da vređa žene. Kada sam ga ja jednom odbila on se toliko razbesneo da mi je pričao "ružna si, kako je neki fudbaler mogao da bude sa tobom, pogledaj se na sta ličiš"... Nabroji sve što nije dobro na tebi i na šta si slaba, i gleda te u oči dok ti to priča kao da namerno želi da te maltretira i uništi samopouzdanje. On se tako ponaša kada ga neko odbije, a Zerina to stalno radi."

Anamarija je dala i moguć razlog što se Zerina posle svake svađe ipak vrati Banetu, a tom prilikom je iznela mučne detalje iz prošlosti njene drugarice:

"Ovo nije prvi put da je Zerina psihički zlostavljana. To se dešavalo i sa ranijim momcima, a jedan ju je baš ubijao u pojam. To je bila baš teška priča, nakon toga je bila slomljena i razbolela se. Ne znam gde ona baš naleti na te klošare bez samopouzdanja koji bi da ga grade na njoj. Ona je tip žene koji kada je muškarac vređa kaže "možda sam ja kriva, daću mu još jednu šansu". Verovatno je tako i sa Banetom."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>