Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Luna je bolesna, Aleksandra mučenica ljubomorna! (VIDEO)

David Dragojević, Aleksandra Subotić i Luna Đogani bili su tema razgovora u rijalitiju "Zadruga 2" Lepog Miće, Jovane Tomić Matore, Ane Korać i Eleonore Miljković.  Luna je bolesna, Aleksandra mučenica ljubomorna, smatra Mića.

Zadruga 2: Luna je bolesna, Aleksandra mučenica ljubomorna! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeOvog puta na oštru kritiku zadrugara naišla je Luna Đogani za koju Lepi Mića smatra da namerno potencira druženje sa Aleksandrom i Davidom. Matora je takođe iznervirana zbog njenog ponašanja jer i sama zna kako izgleda to njihovo druženje imajući u vidu da je kasnije ušla u ''Zadrugu 2'', pa je vikala:

"Ja sada besnim, ja ne smem da izađem. Za te ljude koji su gori od mene, ja Luni glumim prijatelja i na kraju ispadne kako je ispalo. Zbog takvih ljudi ne smem da izađem sada tamo."

Lepi Mića se pitao:

"Šta ćeš ti Luno u društvu gde te smatraju sumnjivom osobom? Kad bi me zvala žena i rekla to, odmah bih se sklonio. Njoj se svaki dan priča i evo sad idu u izolaciju zajedno. Ona sama hoće to. Ona uživa u tome, ona je bolesna. Aleksandra je mučenica ljubomorna."

Jovana Tomić Matora je dodala:

"Ne postavljaju pitanja čisto onako, vidi se kako on uvek ode kod nje i pričaju, kako se sklanja od Aleksandre."

Lepi Mića smatra da njih dvoje gore i da je Aleksandra to provalila. Pogledajte kako je izgledao njihov razgovor.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>